harveymilksnorth

Internist

Hoe speel je poker?

Om dit te doen, moet je je leerlingen kennen. Toen ik studeerde om een leraar te worden, herinner ik me een boek dat zeer weinig praktische adviezen in het had (het was vrijwel over hoe de grootste relatie in de wereld te hebben), maar een deel van dat boek sprak over onderwijs: Onderwijs gaat allemaal over het kennen van je studenten, uitzoeken wat hen maakt tikken, en presenteren die informatie op een manier die relevant en nuttig is voor hen. Zoals je je kunt voorstellen, is de optimale oplossing om te bluffen wanneer je een hand hebt die superieur is aan de andere spelers.

Echter, als je de favoriet bent, je hebt een grote hand, en er is veel geld in de pot, het wordt een andere situatie. U kunt uw kansen op het winnen van de hand verbeteren, maar u hebt ook een verhoogde kans om de hand te verliezen als u bluft. Bluffing is een goede strategie als je de onderdog bent, omdat je je kansen op het winnen van de hand kunt verbeteren terwijl je ook je kansen op het winnen van de pot kunt verbeteren.

Dit noemen we pot odds. Kortom, veel van wat we beschouwen als geluk is eigenlijk vaardigheid in vermomming. Een goed voorbeeld zou het feit zijn dat iemand met een grote hand aan de rivier waarschijnlijk een goede hand op de flop heeft, en het feit dat iemand met een goede hand aan de rivier zelfs in staat zou kunnen zijn om hun hand te verbeteren om een winnende hand te zijn. Voordat we verder gaan, wat bedoelen we met geluk?

Een groot deel van wat we als geluk beschouwen, is echt vaardigheid. De meeste van de tijd zeggen we echter dat iemand een spel van poker won omdat ze een betere hand https://www.comparebuzz.net/ hadden dan hun tegenstander. Dit gebeurt niet vaak, omdat de meeste spelers niet de hele tijd een perfecte hand hebben. We kunnen goede kansen hebben om een flush of een rechte te maken, maar de pot kansen zijn nog steeds erg zwak. Echter, als we erin slagen om een geweldige hand op de rivier te krijgen en de speler met de slechte hand bluft, dan hebben we misschien een grote kans om die pot te winnen.

Dit zijn geen goede handen, maar als we die hand op de rivier gaven, hadden we een goede kans om die pot te winnen. We hebben bijvoorbeeld allemaal een hand gezien zoals AA of KK op de flop, maar de kaarten worden gewijzigd en we zien een 4 of een 9. Echter, als we die hand op de rivier krijgen en de speler met de KK bluft, is de kans dat we die pot winnen veel hoger.

No properties found

Be the first to review “harveymilksnorth”

Rating