3benjaminbutton

Előfordult, hogy egy 10 buy-in 5 kártya stud verseny. Megtanultam egy asztalnál, amikor néhányan belefáradtak a zsetonok várakozásába, és úgy döntöttek, hogy zsetonok használata nélkül megnyitják a versenyt. És ha bármilyen megjegyzése vagy kérdése van, kérjük, hagyjon egy megjegyzést alább, vagy küldjön nekem egy e-mailt mike@top10poker. Úgy gondoltam, hogy szórakoztató lenne megosztani veletek a legegyszerűbb pókerjátékokat, és a legjobb pókerjátékosokat, akikkel valaha játszottam.

Minden verzió egy könnyen megtanulható szabályokat, amelyekkel gyakorolni, és fokozatosan dolgozni az utat, hogy valódi pénzt játszani. A legjobb dolog a póker oldalakban az, hogy a Texas Hold’em több verzióját kínálják. Ha valaki mosolyog vagy nevet, ez lehet egy jele annak, hogy blöfföl. Ha azonban valaki komoly kifejezéssel rendelkezik, valószínű, hogy erős kézzel rendelkezik. Végül, akkor is figyelni az ellenfelek arckifejezéseit.

Másrészt, ha valaki nyugodt és összegyűjtött, akkor valószínű, hogy van egy erős kéz. Ha valaki izzad vagy izzad, ez jelezheti, hogy ideges vagy gyenge a keze. Figyelni lehet az ellenfelek testbeszédére is. Ha olyan, mint én, akkor valószínűleg úgy gondolja, hogy egy jó póker játékos, mint valaki, aki játszhat bármilyen játék a kártyákat. Vagy úgy gondolja őket, mint az a srác, aki hajlandó blöffölni, ha erős kezet tart. Így bármikor, bárhol élvezheti kedvenc játékait, akár otthon pihen, akár kávézásra vár.

Keresse meg a póker oldalakat, amelyek mobil kompatibilitást kínálnak, akár dedikált alkalmazásokon keresztül, akár reagáló mobil weboldalakon keresztül. Mobile Compatibility: https://pokerzseton.com Poker on the Go. A mai gyors tempójú világban, hogy képes legyen játszani a póker útközben egy játék-változó. Néhány ilyen játék nagyon furcsa volt, és még mindig csodálkozom, hogy működött.

Sok ilyen dolgot csinálunk, ahol az egész ház (szó szerint) egy dollárért vagy kettőért játszik, vagy valamilyen névleges összegért, ahol a ház saját pénzükkel vásárol zsetonokat, és mindenkinek meg kell kölcsönöznie a zsetonokat a játékból bármiért, amit akarnak fogadni. Phil Hellmuth a póker történetének második legnagyobb nyerője. Hellmuth volt a mester a játékban, és megüt engem anélkül, hogy még egy verejték.

Amikor elkezdtem, nem tudtam, mit csinálok. Ő is a legtehetségesebb játékos, akivel valaha játszottam. Nehéz megtanulni, és általában megszakad, ha nem tudja, hogyan kell olvasni az ellenfeleket. Amikor kezdő voltam, több pénzt kellett befektetni, mint tudtam, hogy nyerni fogok. Mindig megtanulsz blöffölni, így mindig megszakad, amíg meg nem tanulod, hogyan kell olvasni őket, mivel bármilyen potból blöffölhetnek.

Most csak akkor kell befektetni a pénzt, ha úgy érzem Sok kezdő tönkreteszi az 5 kártya stud.

No properties found

Be the first to review “3benjaminbutton”

Rating